L'art d'escriure un conte breu

2018-01-17
Encara sou a temps d'inscriure-us al taller que us ajudarà a aprofundir en les tècniques narratives i a agafar pols escrivint els vostres contes i projectes literaris. Suma't el diamarts que et vagi bé de febrer a la nova edició de L'art d'escriure un conte breu amb Laura Gomara.

Es confirma la presència de la Mercè Rodoreda, l’Ernest Hemingway, el Sergi Pàmies, el Roald Dahl i la Clarice Lispector, entre d'altres.

Inscripcions obertes

Taller: L'art d'escriure un conte breu (20 h)
Preu: 180 €* - Descompte de 10 % amb el carnet de Biblioteques de Barcelona / Socis: 165 €
Dia: dimarts
Horari: de 18:30 a 20:30 h

Vols i dols?
Abans d'apuntar-t'hi, fes-ne un tast. Vine a fer una sessió (20 euros) i acaba de decidir-te.
Saber més

Andreu Martín ens parla de tot plegat

2018-02-12
Si és febrer, tenim una cita amb el gran del gènere negre, conegut com el "puto amo", Andreu Martín. El nostre encàrrec va ser: “fes el que vulguis”.
Ha titulat la sessió De tot plegat i ens ha dit que recitarà (com ens agrada quan ho fa!) poemes negres i que, també, llegirà fragments de la seva nova novel·la i la que està escrivint. Ens deixarà fer-li preguntes sobre escriure o sobre allò que ens passi pel cap. L'Andreu pot parlar de tot i, el millor, fer qualsevol tema interessant (poseu-lo a prova).
Sabem que, com cada febrer, Andreu Martín no ens decebrà.

De tot plegat
Dia: dilluns, 19 de febrer
Hora: 18:30 h
Preu: 15 euros / Socis: 5 euros

Monogràfic: criminologia per a escriptors

2018-01-31
A la sessió Criminologia per a escriptors, Susana Hernández i Maribel Ortiz, escriptora i criminòloga, ens donaran les claus perquè els nostres crims literaris siguin versemblants. Com pensa un assasí? Com s’analitza l’escena d’un crim? La documentació és clau a l'hora d'escriure una novel·la de gènere negre. Conèixer els procediments policials, com funciona la ment d'una persona capaç de cometre un crim o de quina manera podem interpretar qualsevol element a favor de resoldre un crim... Hi ha moltes coses que hem de dominar si volem que la nostra novel·la sigui rodona. Una sessió per a escriptors, lectors del gènere i curiosos.

Monogràfic: criminologia per a escriptors
Dia: dilluns, 26 de febrer
Hora: 18:30 h
Preu: 15 euros / Socis: 5 euros
Saber més

Comentem "Vienen mal dadas"

2018-01-31
En el mes més feliçment negre de l'any, el febrer, al Lectorum circulus comentarem "Vienen mal dadas" amb la seva autora, Laura Gomara. Si has llegit la novel·la, t'esperem perquè puguis compartir la teva opinió amb nosaltres. Com sempre, berenarem.

Dia: dijous, 22 de febrer
Hora: 18:30 h
Preu: 5 euros / Socis: gratuït (inclou berenar)
Saber més