IV Premi Literari de Narrativa Breu HISTÒRIES I MEMÒRIA DE L’EIXAMPLE - 2016

Autor: Carme Ripoll
2016-07-04
L’OBRADOR D’HISTÒRIES I L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNES I VEÏNS DE L’ESQUERRA DE L’EIXAMPLE de Barcelona convoquen la quarta edició del Premi Literari de Narrativa Breu:
HISTÒRIES I MEMÒRIA DE L’ESQUERRA DE L’EIXAMPLEBASES
1. El tema central serà l’Esquerra de l’Eixample, tant pel que fa a la localització de la història com pel seu desenvolupament. Els fets, que podran ser reals o imaginaris, han de fer referència a la vida del barri, present o passada. 
2. Les narracions podran ser escrites en català o castellà.
3. Podran participar-hi totes les persones que ho desitgin a partir de 18 anys.
4. Tots els originals hauran de ser inèdits.
5. L’extensió màxima dels treballs és de 4.200 caràcters amb espais.
6. Els textos s’hauran de presentar, exclusivament, per correu electrònic a obradordhistories@gmail.com en format Word cos 12 a doble espai o arxiu PDF.
7. Els treballs hauran d’anar signats amb el nom de l’autor o amb pseudònim, si l’autor així ho desitja, i hauran d’incloure el títol de l’obra, nom i cognoms reals de l’autor, la seva edat, adreça postal i telèfons de contacte.
8. El període d’admissió d’originals finalitzarà dijous, 15 de setembre de 2016, inclòs.
9. El jurat està format pel professorat i l’equip de gestió de l’Obrador d’històries.
10. El jurat declararà tres relats finalistes entre els quals escollirà el relat guanyador. Els tres finalistes obtindran com a premi un exemplar de la novel·la corresponent al club de lectura i la participació a totes les activitats del mes d’octubre previstes per als socis.
11. Es publicarà el text guanyador a la revista que edita l’Associació de veïnes i veïns de l’Esquerra de l’Eixample. El seu autor podrà gaudir d’un dels tallers del mes d’octubre.
12. S’aixecarà acta de les decisions finals del jurat. Les deliberacions seran reservades.
13. El veredicte del jurat es farà públic en el moment del lliurament de guardons durant la celebració de la festa major. S’avisarà els tres finalistes perquè puguin assistir a l’acte.
14. Tots els arxius dels textos rebuts s’eliminaran en acabar totes les fases del concurs.
15. Presentar-se al concurs implica l’acceptació de totes les bases.