I Premi de Narrativa Breu "HISTÒRIES I MEMÒRIA DE L'EIXAMPLE"

Autor: L'Associació de Veïnes i Veïns de l'Esquerra de l'Eixample i L'Obrador d'Històries
2013-06-27
BASES DEL Premi Literari de Narrativa Breu: HISTÒRIES I MEMÒRIA DE L’EIXAMPLE

1. El tema central serà l’Esquerra de l’Eixample, tant pel que fa a la localització de la història com pel seu desenvolupament. Els fets, que podran ser reals o imaginaris, han de fer referència a la vida del barri, present o passada..

2. Les narracions podran ser escrites en català o castellà.

3. Podran participar-hi totes les persones que ho desitgin a partir de 18 anys.

4. Tots els originals hauran de ser inèdits.

5. L’extensió màxima dels treballs és de 7500 caràcters amb espais.

6. Els textos s’hauran de presentar, exclusivament, per correu electrònic a info@obradordhistories.cat en format Word o PDF a doble espai lletra cos 12.

7. Els treballs hauran d’anar signats amb el nom de l’autor o amb pseudònim, si l’autor així ho desitja, i hauran de incloure el títol del treball, nom i cognoms real de l’autor i la seva edat, adreça postal i telèfons de contacte.

8.  El període d’admissió d’originals finalitzarà el divendres dia 15 de setembre de 2013, a les 12 de la nit.

9.  El jurat està format pel professorat, l’equip de gestió de l’Obrador d’Històries i pel representant de l’Associació de veïnes i veïns de l’Esquerra de l’Eixample.

10. El jurat declararà tres relats finalistes entre els quals escollirà el relat guanyador. Les tres persones finalistes obtindran com a premi una inscripció gratuïta en un Grup de lectura de l’Obrador d’Històries, i el llibre corresponent. Les tres matrícules només seran vàlides pel mes de novembre 2013.

11. El text guanyador serà publicat a la revista que edita l’Associació de veïnes i veïns de l’Esquerra de l’Eixample y tindrà una matricula gratuïta a un taller de 10 h. vàlid pel curs 2013-2014

12. S’aixecarà acta de les decisions finals del jurat. Les deliberacions seran reservades.

13. El veredicte del jurat es farà públic el 30 de setembre a les 19h. a la seu de l’Obrador d’Històries, Calabria 199 local 2, durant els actes de celebració de la festa major .

14. Tots els arxius dels textos rebuts es guardaran en format digital i quedaran a la disposició de  l’Associació de veïnes i veïns de l’Esquerra de l’Eixample que guardarà els drets de la seva publicació si ho considera oportú.

15. Presentar-se al concurs implica l’acceptació de totes les bases.