Guanya una plaça a un taller mensual i entrades a les activitats

2016-07-04
BASES

1. L'objectiu del concurs és endevinar els títols de les novel·les, contes, pel·lícules i obres de teatre que fan referència les imatges de la portada de l'agenda d'activitats de l'Obrador d'històries.
2. Els participants hauran d'enviar un missatge amb la resposta a obradordhistories@gmail.com amb el nom de "Concurs portada".
3. S'acceptaran missatges fins dilluns 12 de setembre a les 23:55 h.
4. Entre tots els participants que endevinin els vuit títols, se sortejarà una plaça gratuïta a un dels tallers mensuals que es faran a l'Obrador d'històries durant el primer trimestre del curs 2016 - 2017. Entre tots els participants que endevinin un mínim de quatre títols, se sortejaran cinc entrades per als monogràfics o vermuts amb tapa literària.
5. En el cas que el taller no es fes per algun motiu, es reservarà la plaça per a un altre taller mensual que triï el guanyador durant la resta del curs 2016 - 2017.
6. Podran participar al concurs els majors de 18 anys. Tot i així, si el guanyador vol regalar la seva plaça a un menor, ho podrà fer.
7. Durant l'estiu, es donaran pistes del concurs a través dels perfils de les xarxes socials de l'Obrador d'històries al Facebook i al Twitter.

Esperem els vostres missatges!Barcelona, juliol de 2016